" My Story , My Life , My pain , My Love , Myself "

HomeProfileFriendsStuffsBlank















안녕

20-ich girl fleeing in the field of English Literature with a passion in business and trying to be the future Malaysian Ambassador. Business : BIUBIU.CLO / Email : wawa.adzuar@gmai.com

저에게 연락

FACEBOOK TWITTER ASK.FM BLOGSKIN INSTAGRAM FOLLOW

잡담

Exchange Link open
Accept "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

위해 보관



사회적인



CREDIT

© 2013 - Skins by IKA. thanks to Adila, Mayra, hanie & fiqa for the other codes and stuff. do tell me if im not credit yours. dont remove the credits. *peace*
Contset My Top Referral By AmIra Studio
written by ika at Thursday, 8 December 2011 & got 1 Comments




nie adlah contest pling best pna dsertai... wah.. adiah dy pown syok2...
nie adiah dy...


Hadiah Utama:
-RM100 Cash
-FootDetox(RM20 Each) tajaan dari FizzAsmara 


Hadiah Kedua:
-FootDetox(RM20 Each) tajaan dari FizzAsmara 
-Vector Couple tajaan dari Firdani Love Story


Hadiah Ketiga:
-Vector Single tajaan dari Firdani Love Story

Consolation:
-Doodle untuk 3 pemenang dari Yasmin Aris



syarat2 dy pown bkn susah nak laksanakan..



1- Follow blog ni
2-Like fan page Amira Studio
3- Copy dan paste banner ni pada sidebar korang ataupun pada entry post korang,linkkan banner di bawah dengan link contest ni. (Penting untuk buat, kalau tak buat, referral tak naik bila pengunjung klik)



4- Kalau nak buat entry pon boleh, kalau tak nak buat pon tak pe, coz pemenang yang dipilih adalah melalui referral yang tertinggi atau traffic yang paling tinggi, so ikut creativity korang lah nak promote banner tu macam mana, setiap pengunjung yang datang meng'klik' banner tu akan menjadikan trafik dari blog korang tu  sebagai referral link untuk blog ni. Kalo nak buat entry, sila buat tajuk entry "Contest My Top Referral by Amira Studio"

5.Klik Button Share Please :)


6. Done, Mudah kan?

so, msuk kyh.... jgn tak msuk.....

Blogger Aku Mad said...

salam kenal :) dan follow :)

 

Post a Comment

Komen here :