" My Story , My Life , My pain , My Love , Myself "

HomeProfileFriendsStuffsBlank















안녕

20-ich girl fleeing in the field of English Literature with a passion in business and trying to be the future Malaysian Ambassador. Business : BIUBIU.CLO / Email : wawa.adzuar@gmai.com

저에게 연락

FACEBOOK TWITTER ASK.FM BLOGSKIN INSTAGRAM FOLLOW

잡담

Exchange Link open
Accept "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

위해 보관



사회적인



CREDIT

© 2013 - Skins by IKA. thanks to Adila, Mayra, hanie & fiqa for the other codes and stuff. do tell me if im not credit yours. dont remove the credits. *peace*
Last entry , SPM !
written by ika at Monday, 31 December 2012 & got 1 Comments


Walk The Talk:
today last day 2012 , tomorow a new year appear. Means NEW journey , NEW hopes , NEW dreams , NEW achivement ! 

GOODBYE !!!

Hari ni hari terakhir blogging. Next year SPM. Rasa macam sekejap je masa berlalu. Rasa macam nak putar masa. Rasa macam dah uta. Ehh.... Tak tak, muda lagi.. BTW, entry ni bukan berunsur tips atau apa-2 , tapi hanya ingin memberi tahu bhawa blog ni akan tutp selama stahun. Of coz lepas habis SPM, bukak trus internet 24 jam !

Tolong doakan kejayaan yg cemerlang utk SPM tahun depan. Takut nye rasa jadi mangsa SPM ni, rasa semua sistem saraf macam tak jalan. Ya Allah, teringat kata abah dulu " Kalau berjaya , abah pun turut gembira, mak mengalir air mata" ..

KEPADA KAWAN , Aku harap korang semua berjaya ! aku doakn kejayaan korang, semua aku sedekah doa. Korang pun kena sedekah dekat aku jugak. Jangan ponteng sekolah, belajar sampai otak dah tak muat masuk ilmu.. BTW ,  KITA SENIOR. tapi rasa macam tak je, rendah je. Apa-apapun korang buat yg terbaik dan aku doakan korang apa yg korang nak, semua nye jadi kenyataan..

KEPADA PARENTS , i will do my best and will bring u the best result that i can achive. i will never forget your hopes to me, i will try my best and i will get straight A's in SPM and hug you guys with tears of happiness and joy! After all you did, i will make sure you guys get what you always want. I LOVE YOU MOMMY & DADDY !

AND YOU , don't worry, saya sihat dan saya akan cuba utk mendapat kejayaan yg selama ni saya luah pada awak. Awak telah beri saya semangat dan kadang-kadang awak juga bagi harapan pada saya. Saya takkan bazirkan 11 tahun belajar bersusah payah hanya utk fail 9 subjek.. I do it for myself, parents, friends and u !

OKay, this is the last entry from me, nak entry bulan 12 tahun depan akan diaktifkan semula. Harap semua spm cndidates berjaya. Assalamualikum bloggers ..

WISH ME LUCK AND PLEZ SEDEKAH DOA UTK KEJAYAAN SAYA. I WILL GET 9 A's . IN SYA ALLAH :D

Blogger Syarif Udin said...

patut nya saya komen bnda ni dlu lagi, hari ni bru nak up , aduh dlu buta it btul, tahniah sbb dapat 9A++, hebt tuh, dpat continue uia lagi, tahniah tahniah tahniah, patut sya bg hadiah , adzuar sya doa kan awak bahagia wlpn ngan sape yg ade dsisi awk skrg.. adzuar ape yg kta bncang dlu , duit sya da ckup,msa umr wawa 21.. sya fkir itu lah hadiah yg pling istimewa utk sya bagi dkt awk.. mrepek ah sya nih, sya doa kan yg trbaek utk awk :)

 

Post a Comment

Komen here :